44:e festivalen 29 jan - 8 feb, 2021
Besökare
Bransch

Festivalen har fått en ny webb

– Vårt mål är att bli topp 5 filmfestivaler i Europa och självklart är vår webb en otroligt viktig del i hur vi uppfattas

46:e festivalen
27 Jan -
5 Feb, 2023

Du kanske redan märkt det, eftersom du befinner dig här just nu, men det är alltså så att Göteborg Film Festival har en ny webb. En ny hemsida! En mer filmisk, uppdaterad sådan. En hemsida för år 2018, där vi kan presentera och berätta om våra filmer, fester och allt annat kul på ett lite bättre sätt.

– I skapandet av vår nya digitala plattform så har det varit viktigt att försöka återge den unika och härliga stämning som äger rum under våra 11 festivaldagar varje år. Vårt mål är att bli topp 5 filmfestivaler i Europa och självklart är vår webb en otroligt viktig del i hur vi uppfattas. Webbyrån Simma Lugnt har gjort ett strålande jobb med lyfta vårt varumärke till nästa nivå, säger Kim Nilsson, marknadschef på festivalen.

Webbyrån Simma Lugnt är en ung, snabbt växande byrå och har tidigare jobbat fram digitala plattformar åt  bland andra Djungeltrumman, Sing Sing och Folk i Göteborg.

– Vi är superglada att få jobba med ett så bra och viktigt varumärke som Göteborg Film Festival och att ta deras webb till den höga nivån där den hör hemma. Ett väldigt kul projekt från start till mål och en smidig process med bra samarbete, säger Jens Waern på Simma Lugnt.

 

 

Få vårt nyhetsbrev

Vi delar aldrig din e-post med någon och du kan när som helst avbryta prenumerationen